Houtskeletbouw: snel en duurzaam bouwen!

Met houtskeletbouw zet u op een snelle en duurzame manier uw bouwkundig ontwerp neer. Bij houtskeletbouw worden de dragende gedeeltes uit duurzaam geproduceerde houten balken gemaakt. Hier wordt houten plaatmateriaal tegenaan geplaatst voor de stabiliteit. Omdat het skelet binnen in onze werkplaats in Papendrecht wordt vervaardigd, kan een plaatsing in slechts enkele dagen wind- en waterdicht worden gemaakt. De houten contouren van uw droomproject worden al snel zichtbaar.

Image module
Image module
Pricing list
Duurzame oplossing
Pricing list
Meer woongenot
Pricing list
Meer waarde van uw huis

Een groot voordeel is dat hout een relatief licht bouwmateriaal is, waardoor de fundering niet zwaar of ingewikkeld hoeft te zijn. Daarnaast is hout een energiezuinig materiaal tijdens de wintermaanden. Hout warmt snel op en bij een stenen constructie blijven de muren veel langer kou afgeven. Een ander voordeel is dat delen van het houtskelet in de toekomst makkelijk kunnen worden aangepast, zonder dat er zwaar sloopwerk aan te pas komt. Ook zult u besparen op de totale bouwkosten door de snelle bouwtijd van het houten raamwerk.

Image
ISOLATIE
Welk materiaal kies ik voor mijn isolatie?
Glaswol en steenwol zijn veelgebruikte isolatiematerialen om een houtskelet te isoleren. Houtskeletbouw met goede isolatie zorgt voor een lagere energierekening en een fijne akoestiek. We adviseren u graag over het isoleren van uw houtskelet.
Pricing list
Helder advies van de professional
Pricing list
Hoge isolatiewaarde!
Pricing list
35+ jaar ervaring
Pricing list
Strakke afwerking met onderhoudsvrije producten

Vragen of meer informatie?

Neemt u dan contact met ons op

Contact opnemen